Rivet Networks LLC – Privatlivserklæring

 

Sidst opdateret 5. maj 2020

Denne Privatlivserklæring beskriver datapraksis for Rivet Networks LLC og dennes datterselskaber (samlet “Rivet”, “os”, “vi”) og dækker tjenester under dennes kontrol, herunder Rivet-kontrollerede websteder, produkter eller pc-applikationer (samlet “Tjenester”). Ved at anvende Tjenesterne accepterer du denne Privatlivserklæring og behandlingen af dine data på den måde, der er angivet i denne Privatlivserklæring.

Rivet vil opslå ændringer af Privatlivserklæringen på denne side.  Vi opfordrer dig til at gennemlæse vores Privatlivserklæring, når du anvender Tjenesterne, for at holde dig informeret om, hvordan vi behandler persondata, og hvordan du kan hjælpe med at beskytte dit privatliv.

Denne Privatlivserklæring vedrører indsamling af enhver oplysning i relation til en identificeret eller identificerbar person (“Persondata”) og anvendelsen af cookies i relation til brugen af Tjenesterne.

 

De oplysninger, vi indsamler:

De Persondata, vi indsamler, afhænger af, hvordan du interagerer med os, de Tjenester, du bruger, og de valg, du træffer. Vi indsamler og behandler Persondata om dig med dit samtykke og/eller som nødvendigt for at levere dig den Tjeneste, du bruger, drive vores virksomhed, opfylde vores kontraktmæssige og juridiske forpligtelser, beskytte sikkerheden for vores systemer og kunder eller opfylde vores legitime interesser.

Vi indsamler Persondata om dig fra forskellige kilder og på forskellige måder, når du anvender vores Tjenester, herunder Persondata, som du oplyser direkte, oplysninger indsamlet automatisk og tredjepartsdatakilder.

Oplysninger, du oplyser direkte. Vi indsamler de Persondata, du oplyser til os. F.eks. er følgende situationer, hvor Persondata kan være indsamlet direkte fra dig:

  • Når du lægger en ordre: Navn, e-mail, adresse, faktureringsoplysninger
  • Når du registrerer dig på en af Tjenesterne: E-mail, brugernavn, adgangskode og muligvis grundlæggende demografiske oplysninger.
  • Når du kommunikerer med vores support-teams: Navn, e-mail, ordre-id, systemoplysninger.
  • Når du accepterer at deltage i en kampagne eller konkurrence: Navn, e-mailadresse, fysisk adresse og andre obligatoriske oplysninger.
  • Når du accepterer at deltage i et beta- eller testprogram:  Navn, e-mailadresse, IP-adresse, softwareversion, forbrug af appen, anvendte applikationer, besøgte websteder, tidsstempler, anvendt båndbredde, type af netværksgrænseflade, præcis og upræcis geolokalisering og systemoplysninger.  Vi er berettiget til at dele data fra vores beta- eller testprogrammer med vores partnere.

Oplysninger indsamlet automatisk. Når du anvender vores Tjenester, indsamles visse oplysninger automatisk. Når du f.eks. besøger vores websteder, logger vores webservere automatisk din enheds operativsystem, IP-adresse, adgangstidspunkter, browsertype og sprog, det websted, du besøgte før vores websted, og din aktivitet på vores websteder. Som yderligere beskrevet i afsnitte Cookies og tilsvarende teknologier nedenfor gemmer og henter vores websteder og onlinetjenester data ved hjælp af cookies gemt på din enhed. Afhængigt af din enhed og indstillingen for din app indsamler vi geolokaliseringsdata, når du bruger vores apps eller onlinetjenester.

Oplysninger indhentet fra tredjepartskilder. Vi henter også oplysninger fra tredjeparter. Vi beskytter oplysninger henter fra tredjeparter i henhold til praksis beskrevet i denne erklæring samt eventuelle yderligere begrænsninger angivet af kilden til oplysningerne. Disse tredjepartskilder omfatter tredjepartstjenesteudbydere, der sender os analyser, crash-diagnostik og andre relaterede tjenester.

Når du bedes angive Persondata, kan du afvise det. Og du må anvende app- eller enhedsbetjening til at forhindre visse typer automatisk dataindsamling. Men såfremt du vælger ikke at angive oplysninger, der er nødvendige for visse Tjenester eller funktioner, er disse Tjenester eller funktioner muligvis ikke tilgængelige eller fungerer ikke korrekt.

 

Sådan anvender vi de oplysninger, vi indsamler:

Vi anvender Persondata indsamlet via vores Tjenester til formål beskrevet i denne Privatlivserklæring eller på anden måde kommunikeret til dig. Vi anvender f.eks. Persondata til at:

  • drive vores virksomhed, f.eks. forbedring af interne processer, sikring af vores systemer og registrering af svigagtig eller ulovlig aktivitet,
  • forstå dig og dine præferencer for at forbedre din oplevelse og udbytte af brugen af vores Tjenester,
  • sende dig oplysninger, herunder bekræftelser, fakturaer, tekniske beskeder, opdateringer, sikkerhedsmeddelelser samt support- og administrationsmeddelelser,
  • kommunikere med om nye Tjenester, tilbud, kampagner, belønninger, konkurrencer, kommende arrangementer og andet vedrørende vores og udvalgte partneres Tjenester (se afsnittet Valg og kontrol i denne Privatlivserklæring, hvordan du ændrer dine præferencer for kampagnerelateret kommunikation),
  • opfylde kundeigangsatte anmodninger, herunder kundesupport,
  • aktivere visse funktioner,
  • vi anvender netværkstrafikdata for Killer-applikationen til at skabe aggregerede og anonyme datasæt, som vi kan anvende til en række formål,
  • til at indsamle data, så vi kan tilbyde og levere vores Tjenester, herunder sikre, fejlfinde, forbedre og personliggøre disse Tjenester, så vi kan tilbyde vores kunder den bedst mulige oplevelse af de Tjenester, vi tilbyder.

Til at opfylde disse formål kombinerer vi data indsamlet fra forskellige kilder for at give en mere strømlinet, konsistent og personliggjort oplevelse.

 

Sådan deler vi de oplysninger, vi indsamler:

Vi deler Persondata med dit samtykke eller efter behov for at fuldføre dine transaktioner eller levere de Tjenester, du har anmodet om eller givet lov til. Når du f.eks. angiver betalingsdata for at gennemføre et køb, deler vi disse data med banker og andre enheder efter behov til betalingsbehandling, forhindring af svindel, reduktion af kreditrisiko eller andre relaterede finansielle tjenester.

Desuden er vi berettiget til at dele Persondata med vores samarbejdspartnere og datterselskaber. Vi deler desuden Persondata med leverandører eller agenter, der handler på vores vegne for de formål, der er angivet i denne erklæring. F.eks. kan virksomheder, vi har hyret til at levere kundeservicesupport eller hjælpe med at beskytte og sikre vores systemer og tjenester, have behov for adgang til Persondata for at levere disse funktioner. I disse tilfælde skal disse virksomheder overholde kravene til databeskyttelse og sikkerhed og må ikke anvende Persondata modtaget fra os til andre formål. Vi er desuden berettiget til at offentliggøre og overføre Persondata som en del af en virksomhedstransaktion, f.eks. en fusion, en overdragelse, et frasalg eller et salg af hele eller dele af virksomheden eller dens aktiver.

Endelig vil vi anvende, overføre, offentliggøre og bibeholde Persondata, når vi anser det for nødvendigt for at:

  • overholde gældende lovgivning eller gyldige retslige skridt, herunder fra lovhåndhævende myndigheder eller øvrige offentlige instanser;
  • beskytte vores kunder, f.eks. for at forhindre uønsket post eller forsøg på bedrag af brugere af vores Tjenester eller for at hjælpe med at forhindre tab af liv eller alvorlige kvæstelser;
  • drive og opretholde sikkerheden af vores Tjenester, herunder forhindre eller standse angreb på vores computersystemer eller netværk; eller
  • beskytte vores immaterielle rettigheder eller ejendom, herunder håndhævelse af vilkårene i vores aftaler.

Bemærk, at visse af vore Tjenester omfatter referencer eller links til produkter leveret af tredjeparter, hvis privatlivserklæringer afviger fra vores. Hvis du opgiver Persondata til en eller flere af disse tredjeparter eller samtykker i at dele Persondata med dem, reguleres disse data af deres privatlivserklæringer.

Vi er berettiget til at dele aggregerede og anonyme data til ethvert formål.

 

Cookies og tilsvarende teknologier:

Rivet er berettiget til at anvende cookies og tilsvarende teknologier på Rivet-kontrollerede websteder for at drive vores websteder og onlinetjenester og til at hjælpe med dataindsamling. Cookies er små tekstfiler gemt på din enhed til at lagre data, der kan genkaldes af en webserver i samme domæne som den placerede cookie. Teksten i en cookie består ofte af en streng af tal og bogstaver, der entydigt identificerer din enhed, men den kan også indeholde andre oplysninger. Vi anvender cookies på vores websteder til at lagre dine præferencer og indstillinger, gøre det muligt for dig at logge ind, bekæmpe svindel, analysere vores Tjenesters ydelse og opfylde andre lovlige formål.

Vores websider kan også indeholde elektroniske billeder kendt som web beacons (også kaldet enkeltpixel-gif’er), som vi bruger til at hjælpe med at levere cookies på vores websteder, tælle brugere, der har besøgt disse websteder og indsamle data om forbrug og ydeevne. Vi inkluderer også web beacons i vores kampagnebaserede e-mailbeskeder eller nyhedsbreve for at fastslå, om du åbner og reagerer på dem.

Vores websteder kan inkludere web beacons og cookies fra tredjepartstjenesteudbydere. I visse tilfælde sker det, fordi vi har hyret en tredjepart til at levere tjenester på vores vegne, f.eks. analyser af webstedet. I andre tilfælde sker det, fordi vores websider indeholder web beacons anvendt til at spore interaktionen med og effektiviteten af indhold (som f.eks. videoer, nyhedsindhold) og annoncer fra tredjeparter. Da din browser opretter forbindelse til disse tredjeparters webserver for at hente dette indhold, er disse tredjeparter i stand til at indstille eller læse deres egne cookies på din enhed, og de kan indsamle oplysninger om dine onlineaktiviteter på tværs af websteder eller onlinetjenester.

Analyser: De tredjepartsanalyseudbydere, vi anvender, omfatter: Google Analytics.  Mange tredjepartsanalyseudbydere giver dig mulighed for at framelde dig deres indsamling eller brug. Klik på ovenstående links for at få flere oplysninger.

Onlineannoncering: Vi samarbejder med annoncepartnere for at levere Rivet-annoncer på tredjepartsudgiveres websteder, og disse partnere vil muligvis indstille cookies på din computers webbrowser. Du kan se flere oplysninger om hver virksomheds praksis, herunder de valg, der tilbydes, ved at gennemse deres gældende privatlivserklæringer. Mange af dem er ligeledes medlemmer af Network Advertising Initiative (NAI) eller Digital Advertising Alliance (DAA), som hver især angiver en nem måde at framelde sig målrettede annoncer fra deltagende virksomheder, som du kan se på http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.aspx og http://www.aboutads.info/choices/.

 

Valg og kontrol af Persondata

Adgang, rettelse og sletning. Hvis du ønsker at anmode om adgang til, eller rettelse af eller sletning af, Persondata om dig, som vi opbevarer, skal du sende en e-mail til [email protected]

Hvis du ikke har adgang til visse Persondata, som vi indsamler direkte via Tjenesterne, du anvender, kan du altid kontakte os som beskrevet i slutningen af denne Privatlivserklæring. I den udstrækning, det er tilladt af gældende lovgivning, forbeholder vi os dog ret til at opkræve et gebyr eller afvise anmodninger, som er urimelige, overdrevne eller forbudt ved lov, som kan påvirke privatlivet eller andre rettigheder for en anden person, eller hvor vi ikke er i stand til at verificere dig som den person, data er relateret til. 

Kommunikationspræferencer. Du kan vælge, om du vil modtage kampagnekommunikation fra os pr. e-mail. Hvis du modtager kampagnerelaterede e-mailbeskeder fra os og ønsker at stoppe, kan du gøre det ved at følge vejledningen i beskeden. Disse valg gælder ikke obligatoriske serviceoplysninger, som er en del af vores Tjenester, eller undersøgelser eller anden informationsrelateret kommunikation, som kan have deres egen metode til fravalg af abonnement.

Cookie-styring. De fleste webbrowsere er indstillet til som standard at acceptere cookies. Hvis du foretrækker det, kan du indstille din browser til at slette eller afvise cookies.  Vejledninger til blokering eller sletning af cookies kan være tilgængelig i din browsers privatlivs- eller hjælpedokumentation.  Hvis du vælger at slette eller afvise cookies, kan dette påvirke visse funktioner eller tjenester på vores websted. Hvis du vælger at slette cookies, kan indstillinger eller præferencer kontrolleret af disse cookies, herunder præferencer for annoncering, blive slette og skal muligvis genskabes. Se afsnittet Cookies ovenfor i denne Privatlivserklæring for flere oplysninger.

Annoncering og analyser. Vores tredjepartsanalyse- og annonceringspartnere leverer typisk muligheder for at fravælge indsamling af bestemte oplysninger eller bestemt anvendelse. Se afsnittet Cookies ovenfor i denne Privatlivserklæring for flere oplysninger.

Do Not Track. Visse browsere har indbygget “Do Not Track” (DNT)-funktioner, der kan sende et signal til webstederne, som du besøger, om, at du ikke ønsker at blive sporet. Da der ikke findes en fælles forståelse af, hvordan DNT-signalet skal fortolkes, reagerer vores websteder i øjeblikket ikke på browserens DNT-signaler. I stedet for kan du bruge en række andre værktøjer til at kontrollere dataindsamling og brug, herunder den cookie-styring og annoncestyring, der er beskrevet ovenfor.

 

Tilbageholdelse af Persondata

Vi tilbageholder Persondata, så længe det er nødvendigt for at levere Tjenesterne og opfylde de transaktioner, du har anmodet om, eller for andre afgørende formål, f.eks. overholdelse af vores juridiske forpligtelser, løsning af tvister og håndhævelse af vores aftaler. Da disse behov kan variere for forskellige datatyper ved forskellige Tjenester, kan den faktiske tilbageholdelsesperiode variere betydeligt baseret på kriterier som f.eks. brugerforventninger eller -samtykke, følsomheden af data, tilgængeligheden af automatiseret styring, hvor brugerne kan slette data, og vores juridiske eller kontraktuelle forpligtelser. F.eks. slettes forbrugsdata for Killer-applikationen efter 2 år.

 

Informationssikkerhed:

Vi tager rimelige og passende skridt til at beskytte vores brugeres Persondata mod uautoriseret adgang, ændringer, offentliggørelse eller ødelæggelse af de oplysninger, vi opbevarer.

 

Placering af Persondata

De Persondata, vi indsamler, kan opbevares og behandles i vores land eller region eller i et andet land, hvor vi eller vores samarbejdspartnere, datterselskaber eller tjenesteudbydere har faciliteter. I øjeblikket anvender vi primært datacentre i USA. Opbevaringsstedet er udvalgt for at fungere effektivt, for at forbedre ydeevnen og til at oprette redundans for at beskytte data i tilfælde af strømafbrydelse eller andre problemer. Vi tager skridt for at sikre, at de data, vi indsamler i henhold til denne erklæring, behandles i henhold til bestemmelserne i denne erklæring og gældende lovgivning, hvor data er placeret.

Vi overfører Persondata fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Schweiz til andre lande, hvoraf enkelte ikke i henhold til Europa-Kommissionen har et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse. Når vi gør det, anvender vi en række juridiske mekanismer, herunder kontrakter, som en hjælp til at sikre dine rettigheder og din beskyttelse. Du kan få mere at vide om Europa-Kommissionens beslutning om tilstrækkeligheden af beskyttelse af Persondata på: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/adequacy-protection-personal-data-non-eu-countries_en.

 

Ændringer af denne Privatlivserklæring

Vi vil opdatere denne Privatlivserklæring efter behov for at afspejle ændringer i vores Tjenester, hvordan vi anvender Persondata eller gældende lovgivning. Når vi foretager ændringer af denne erklæring, vil vi ændre datoen for “Senest opdateret” øverst på erklæringen.  Hvis vi foretager betydelige ændringer af erklæringen, vil vi angive en bemærkning eller opnå samtykke vedrørende sådanne ændringer, som kan være krævet ved lov.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, kommentarer eller anmodninger vedrørende vores privatlivspraksis, kan du kontakte os på [email protected]

Vores adresse er 9020 N. Capital of TX Hwy, Bldg 1, Ste 210, Austin, TX 78759 USA

 

 

Tillæg til Privatlivserklæring for brugere i EU

 

Europæiske databeskyttelsesrettigheder

Hvis behandlingen af Persondata om dig er underlagt EU’s databeskyttelseslovgivning, har du visse rettigheder med hensyn til disse data:

  • Du kan anmode om adgang til, og rettelse eller sletning af, Persondata;
  • Hvis en automatiseret behandling af Persondata er baseret på dit samtykke eller en kontrakt med dig, har du ret til at overføre eller modtage en kopi af dine Persondata i et brugbart og bærbart format;
  • Hvis behandlingen af Persondata er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid tilbagetrække samtykket om fremtidig behandling;
  • Du kan frabede dig, eller angive en begrænsning af, behandlingen af Persondata under visse omstændigheder; og
  • For personer med bopæl i Frankrig kan du sende os specifikke instruktioner vedrørende brugen af dine data efter din død.

Du kan foretage sådanne anmodninger ved at kontakte os på [email protected]  Når vi behandler data på vegne af en anden part, som er den “dataansvarlige”, skal du rette henvendelse til den pågældende part.  Du har også ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, men vi opfordrer dig til først at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller kommentarer.