Rivet Networks LLC:n tietosuojailmoitus

 

Viimeksi päivitetty 5. toukokuuta 2020

Tässä tietosuojailmoituksessa selostetaan Rivet Networks LLC:n ja sen tytäryhtiöiden (yhdessä Rivet tai me) tietosuojakäytäntöjä, joita noudatetaan Rivetin hallinnassa olevissa palveluissa, mukaan lukien Rivetin hallinnoimissa verkkosivustoissa, tuotteissa ja PC-sovelluksissa (yhdessä palvelut). Palveluja käyttämällä hyväksyt tämän tietosuojailmoituksen ja henkilötietojesi käsittelyn ilmoituksessa kuvatusti.

Rivet julkaisee tietosuojailmoituksen muutokset tällä sivulla.  Rohkaisemme tarkastamaan tietosuojailmoituksen aina palveluja käytettäessä, jotta pysyt ajan tasalla henkilötietojen käsittelystä ja tavoista suojata tietojasi.

Tämä tietosuojailmoitus koskee kaikkea tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä koskevia tietoja (henkilötietoja) ja palveluiden käyttöön liittyvien evästeiden käyttöä.

 

Keräämämme tiedot:

Keräämämme henkilötietojen sisältö riippuu sinun ja meidän välisen vuorovaikutuksen laadusta, käyttämistäsi palveluista ja valinnoistasi. Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja sinusta suostumuksellasi ja/tai mikäli se on tarpeellista käyttämäsi palvelun tarjoamiseksi, yrityksemme toimintaan, sopimukseen tai lakiin perustuvien velvoitteidemme täyttämiseksi, järjestelmiemme ja asiakkaidemme turvallisuuden suojaamiseksi tai muiden oikeutettujen etujen turvaamiseksi.

Käyttäessäsi palveluitamme keräämme henkilötietoja sinusta useilta lähteiltä ja useilla tavoilla, mukaan lukien suoraan antamasi henkilötiedot, automaattisesti kerätyt tiedot ja kolmansilta osapuolilta saadut tiedot.

Suoraan antamasi tiedot. Keräämme meille antamiasi henkilötietoja. Esimerkiksi seuraavissa tapauksissa henkilötietoja kerätään sinulta:

  • Kun tilaat: nimi, sähköpostiosoite, osoite, laskutustiedot.
  • Kun rekisteröidyt johonkin palveluista: sähköpostiosoite, käyttäjätunnus, salasana ja mahdollisesti yleisiä väestötietoja.
  • Kun olet yhteydessä tukipalveluun: nimi, sähköpostiosoite, tilaustunnus, järjestelmätiedot.
  • Kun suostut osallistumaan mainoskampanjaan tai arvontaan: nimi, sähköpostiosoite, postiosoite ja muut tarvittavat tiedot.
  • Kun suostut osallistumaan beeta- tai testiohjelmaan:  nimi, sähköpostiosoite, IP-osoite, ohjelmaversio, sovelluksen käyttötiedot, käytetyt sovellukset, vieraillut verkkosivustot, aikaleimat, käytetty kaistanleveys, verkkoliitännän tyyppi, tarkat ja epätarkat paikkatiedot ja järjestelmätiedot.  Saatamme luovuttaa kokoomatietoja beeta- ja testiohjelmista kumppaneillemme.

Automaattisesti kerätyt tiedot. Palveluitamme käytettäessä kerätään joitakin tietoja automaattisesti. Esimerkiksi, vieraillessasi verkkosivustoillamme, WWW-palvelimemme kirjaavat automaattisesti lokiin laitteesi käyttöjärjestelmän, Internet-protokollan (IP) osoitteen, yhteysajan, selaimen tyypin ja kielen, miltä sivustolta siirryit meidän sivustollemme ja mitä teit verkkosivustollamme. Kuten tarkemmin selostetaan myöhemmin kohdassa Evästeet ja vastaavat tekniikat, verkkosivustomme ja verkkopalvelumme tallentavat laitteellesi tietoja asettamalla sinne evästeitä ja lukevat tietoja evästeistä. Laitteesi ja sovelluksen asetuksista riippuen keräämme paikannustietoja käyttäessäsi sovelluksiamme ja verkkopalvelujamme.

Kolmansilta osapuolilta saadut tiedot. Hankimme henkilötietoja myös kolmansilta osapuolilta. Suojaamme kolmansilta osapuolilta saatuja tietoja tässä ilmoituksessa selostetuin menettelyin lisättynä mahdollisilla tietolähteen määräämillä lisärajoituksilla. Näitä kolmansia osapuolia ovat muiden muassa palveluntarjoajat, jotka tuottavat meille analytiikkaan, ohjelmistovikojen vianmääritykseen ja muita niihin liittyviä palveluita.

Kun sinua pyydetään antamaan henkilötietoja, voit kieltäytyä. Voit estää sovelluksen tai laitteen säätimin tietyn tyyppisen automaattisen tietojen keräämisen. Jos päätät olla antamatta tiettyjen palvelujen tai toimintojen käyttöön tarvittavia tietoja, kyseiset palvelut tai ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä tai toimi oikein.

 

Näin käytämme keräämiämme tietoja:

Käytämme palveluidemme kautta kerättyjä henkilötietoja tässä tietosuojailmoituksessa tai muutoin sinulle selostettuihin tarkoituksiin. Esimerkiksi, käytämme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • yrityksiemme operatiivinen käyttö, kuten sisäisen toiminnan tehostaminen, järjestelmien suojaaminen ja petoksellisten tai laittomien toimien tunnistaminen
  • jotta voimme ymmärtää sinua ja mieltymyksiäsi käyttökokemuksen ja palvelujen nautittavuuden parantamiseksi
  • jotta voimme lähettää sinulle tietoja, mukaan lukien vahvistuksia, laskuja, teknisiä tiedotteita, päivityksiä, tietoturvahälytyksiä ja tukipalvelun ja asiakaspalvelun viestejä
  • viestiäksemme kanssasi uusista palveluista, tarjouksista, mainoskampanjoista, kilpailuista, tulevista tapahtumista ja muista palveluitamme sekä valikoitujen kumppanien palveluita koskevista asioista (Ohjeet mainosviestintää koskevien asetusten muuttamisesta ovat tämän tietosuojailmoituksen osassa Henkilötietojen valinta ja hallinta.)
  • asiakkaan käynnistämien pyyntöjen täyttäminen, mukaan lukien asiakastuki
  • tiettyjen toimintojen tai ominaisuuksien käyttöönotto
  • Killer-sovelluksen verkkoliikennetietojen käyttö anonyymien kokoomatietosarjojen luomiseksi käytettäväksi eri tarkoituksiin
  • tietojen kerääminen, jotta voimme tarjota ja tuottaa palveluita, mukaan lukien palvelluiden suojaaminen, vianmääritys, parannukset ja mukauttaminen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaimman mahdollisen tarjoamiemme palveluiden käyttökokemuksen.

Näiden käyttötarkoitusten toteuttamisessa yhdistelemme eri lähteistä keräämiämme tietoja, jotta voimme tarjota saumattoman, yhtenäisen ja mukautetun käyttökokemuksen.

 

Näin luovutamme keräämiämme tietoja:

Luovutamme henkilötietojasi suostumuksellasi tai kun se on tarpeellista aloittamiesi liiketapahtumien toteuttamiseksi tai pyytämiesi taikka valtuuttamiesi palveluiden tuottamiseksi. Esimerkiksi, kun annat maksutietoja ostosta varten, luovutamme kyseiset tiedot tarpeen mukaan pankeille ja muille tahoille maksun välittämistä, petosten ehkäisemistä, luottotappioriskin hallintaa ja muita finanssipalveluihin liittyviä tarkoituksia varten.

Lisäksi saatamme luovuttaa henkilötietojasi tytäryhtiöillemme. Luovutamme henkilötietoja myös vähittäismyyjille ja edustajille, jotka toimivat puolestamme tässä ilmoituksessa selostettujen tarkoituksien toteuttamiseksi. Esimerkiksi asiakastukea antamaan tai järjestelmiemme ja palvelujemme tietoturvassa avustamaan palvelukseemme otetut yhtiöt voivat tarvita oikeutta päästä käsiksi henkilötietoihin niiden toimintojen tuottamiseksi. Kyseisissä tapauksissa näiden yhtiöiden on noudatettava tietosuojaa ja tietoturvaa koskevia vaatimuksia, eivätkä ne saa käyttää meiltä saamiaan henkilötietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen. Saatamme myös luovuttaa ja siirtää henkilötietoja osana yrityskauppoja, kuten fuusioita, siirtoja, divestointeja tai yrityksemme tai sen omaisuuden myyntiä kokonaan tai osittain.

Näiden lisäksi käytämme, siirrämme, luovutamme ja säilytämme henkilötietoja kun uskomme sen olevan tarpeen seuraavista syistä:

  • sovellettavan lain noudattaminen tai lainmukaiseen juridiseen menettelyyn vastaaminen, mukaan lukien lainvalvontaviranomaisten ja muiden valtion viranomaisten menettelyt
  • asiakkaidemme suojaaminen, esimerkiksi roskapostin tai palvelujemme käyttäjiin kohdistuvien petosten ennaltaehkäisy, kenen tahansa menehtymisen tai vakavan vammautumisen estäminen
  • palvelujemme suojaustoimien käyttäminen ja ylläpito, mukana lukien tietojärjestelmiimme tai verkkoihimme kohdistuvien hyökkäysten estäminen tai pysäyttäminen
  • oikeuksiemme ja omaisuutemme suojaaminen, mukaan lukien sopimusehtojen noudattamisen valvominen.

Huomaa, että jotkin palvelumme sisältävät viitteitä tai linkkejä kolmansien osapuolten tarjoamiin tuotteisiin ja niihin liittyvät tietosuojakäytännöt poikkeavat omistamme. Jos annat henkilötietoja jollekin noista kolmansista osapuolista tai suostut siihen, että luovutamme henkilötietojasi heille, niitä tietoja koskevat heidän tietosuojailmoituksensa.

Voimme luovuttaa anonyymejä kokoomatietoja mihin tahansa tarkoitukseen.

 

Evästeet ja vastaavat tekniikat:

Rivet voi käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita Rivetin hallitsemilla verkkosivustoilla verkkosivustojen ja verkkopalvelujen toteuttamiseen ja tietojen keräämisen tukemiseen. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi tietojen säilyttämiseksi ja evästeen asettaneeseen verkkotunnukseen kuuluva WWW-palvelin voi kutsua tallennettuja tietoja. Evästeen tietosisältö koostuu usein numero- ja kirjainjoukosta, jolla laitteesi on yksilöitävissä, mutta se voi sisältää myös muita tietoja. Käytämme verkkosivustoillamme evästeitä asetustesi tallentamiseen, kirjautumisen mahdollistamiseen, petosten ehkäisyyn ja palvelujemme toiminnan analysointiin sekä muiden oikeutettujen tarkoitusten toteuttamiseen.

Verkkosivumme saattavat myös sisältää jäljitteiksi (myös yksipikselisiksi GIF-kuviksi ja verkkomajakoiksi) kutsuttuja elektronisia kuvia, joilla autamme verkkosivustojemme evästeiden toimittamista, laskemme kyseisillä verkkosivustoilla käyneiden määriä ja keräämme käyttö- ja suorituskykytietoja. Lisäämme myös jäljitteitä mainossähköposteihimme ja uutisviesteihimme, jotta voimme selvittää avataanko niitä ja toimitaanko niiden mukaan.

Verkkosivustomme voivat myös sisältää jäljitteitä ja evästeitä palveluntarjoajina toimivilta kolmansilta osapuolilta. Joissakin tapauksissa syynä on kolmannen osapuolen hankkiminen palvelujen tuottajaksi puolestamme, esimerkiksi sivuston analytiikan suhteen. Muissa tapauksissa syynä voi olla, että verkkosivustomme sisältävät jäljitteitä tiettyyn sisältöön (kuten videoiden tai uutissisällön) ja kolmansien osapuolten mainoksiin kohdistuvan vuorovaikutuksen ja niiden tehokkuuden seurantaan. Koska selaimesi ottaa yhteyden kyseisten kolmansien osapuolten WWW-palvelimiin kyseisen sisällön hakemiseksi, kolmannet osapuolet kykenevät asettamaan tai lukemaan omia evästeitään laitteesi kautta ja saattavat kerätä tietoja verkon käytöstäsi useista verkkosivustoista ja verkkopalveluista.

Analytiikka: Käyttämiimme analytiikkapalvelun tarjoajina toimiviin kolmansiin osapuoliin kuuluvat: Google Analytics.  Monet kolmannen osapuolen analytiikkapalvelun tarjoajista antavat sinulle mahdollisuuden kieltäytyä heidän tekemästään tietojen keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saa napsauttamalla yllä olevia linkkejä.

Verkkomainonta: Työskentelemme mainontakumppaniemme kanssa Rivet-mainosten tuottamiseksi kolmansien osapuolten julkaisemilla verkkosivustoilla ja nämä kumppanit voivat asettaa evästeitä tietokoneesi verkkoselaimeen. Lisätietoja kunkin yhtiön käytännöistä, mukaan lukien niiden tarjoamista vaihtoehdoista, saa perehtymällä niiden soveltamiin tietosuojailmoituksiin. Monet näistä kumppaneista ovat jäseninä verkkomainonta-aloitteessa Network Advertising Initiative (NAI) tai digitaalisen mainonnan yhteistyöjärjestössä Digital Advertising Alliance (DAA), jotka kummatkin tarjoavat yksinkertaisen tavan kieltäytyä ohjelmiin osallistuvien yhtiöiden mainoksista, johon toimintoon pääsee käsiksi osoitteessa http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.aspx ja http://www.aboutads.info/choices/.

 

Henkilötietojen valinta ja hallinta

Pääsyoikeus, virheiden korjaaminen ja poistaminen. Jos haluat pyytää pääsyoikeutta hallussamme oleviin sinua koskeviin henkilötietoihin tai niiden korjaamista tai poistamista, lähetä sähköpostia osoitteella [email protected]

Jos et pääse käsiksi tiettyihin käyttämiesi palvelujemme kautta keräämiimme henkilötietoihisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä tämän tietosuojailmoituksen loppuosassa selostetusti. Varaamme kuitenkin suurimmassa sovellettavan lain sallimassa laajuudessa oikeuden veloittaa maksun tai kieltäytyä pyynnöistä, jotka ovat perusteettomia, kohtuuttomia, laissa kiellettyjä tai jotka voisivat vaikuttaa heikentävästi muiden henkilöiden tietosuojaan tai muihin oikeuksiin. tai jos emme pysty tunnistamaan pyytäjää henkilöksi, jota tiedot koskevat. 

Viestintäasetukset. Voit valita haluatko vastaanottaa mainosviestintää meiltä sähköpostitse. Jos saat meiltä mainossähköpostin ja haluat niiden lähettämisen loppuvan, voit estää viestit seuraamalla saamasi viestin ohjeita. Nämä valinnat eivät koske pakollista palveluviestintää, joka on osa joitakin palveluitamme, eikä myöskään kyselytutkimuksia tai muuta tiedotusviestintää, joilla on oma tilauksen perumismenettelynsä.

Evästeiden säätimet. Useimmat WWW-selaimet hyväksyvät evästeet oletusasetuksin. Halutessasi voit asettaa selaimesi poistamaan tai hylkäämään evästeet.  Ohjeet evästeiden estämiseen tai poistamiseen saattavat olla saatavissa selaimesi tietosuojaohjeista tai yleisestä ohjeistuksesta.  Jos päätät poistaa tai hylätä evästeet, se voi vaikuttaa joihinkin verkkosivustomme toimintoihin tai palveluihin. Jos päätät poistaa evästeet, niiden evästeiden ohjaamat asetukset, mukaan lukien mainosasetukset, saattavat hävitä ja ne voidaan joutua luomaan uudelleen. Lisätietoja on tämän tietosuojailmoituksen yllä olevassa osassa Evästeet.

Mainonta ja analytiikka. Käyttämämme kolmannen osapuolen analytiikkapalvelun tarjoajat ja mainostuskumppanit antavat yleensä sinulle mahdollisuuden kieltäytyä tiettyjen tietojen keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja on tämän tietosuojailmoituksen yllä olevassa osassa Evästeet.

Älä jäljitä. Joissakin selaimissa on Älä jäljitä -toiminto (DNT), joka lähettää verkkosivustolle signaalin, ettet halua tulla jäljitetyksi. Koska DNT-signaalin tulkinnasta ei vallitse yksimielisyyttä, verkkosivustomme eivät tällä hetkellä käsittele selainten DNT-signaaleja. Sen sijaan voit käyttää joukkoa muita työkaluja tietojen keräämisen ja käytön hallintaan, mukaan lukien yllä selostettuja evästesäätimiä ja mainostussäätimiä.

 

Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietoja niin pitkään kuin se on tarpeen palvelujen tarjoamiseksi ja pyytämiesi liiketoimien toteuttamiseksi tai muihin olennaisiin tarkoituksiin, kuten lakiperusteisten velvollisuuksiemme noudattamiseen, riitojen ratkaisuun ja sopimusten toimeenpanoon. Koska nämä tarpeet voivat vaihdella eri tietotyyppien kesken eri palveluiden yhteydessä, varsinaiset säilytysajat voivat vaihdella huomattavasti perustuen mm. käyttäjän odotuksiin ja suostumukseen, tietojen arkaluontoisuuteen, käyttäjille tarjottujen automaattisen tietojen poistosäätimien saatavuuteen ja juridisiin tai sopimukseen perustuviin velvollisuuksiin sekä muihin vastaaviin kriteereihin perustuen. Esimerkiksi Killer-sovelluksen käyttötiedot poistetaan kahden vuoden kuluttua.

 

Tietoturva:

Pyrimme suojaamaan käyttäjiemme henkilötietoja luvattomalta pääsyltä, käytöltä, muuttamiselta, luovuttamiselta tai säilyttämiemme tietojen tuhoamiselta.

 

Henkilötietojen sijainti

Keräämiämme henkilötietoja voidaan säilyttää ja käsitellä maassasi tai alueellasi tai missä tahansa maassa, jossa me tai tytäryhtiömme tai palveluntarjoajamme ylläpitää toimipaikkoja. Tällä hetkellä käytämme pääsääntöisesti Yhdysvalloissa olevia tietokeskuksia. Säilytyspaikka on valittu toiminnan tehokkuuden, suorituskyvyn parantamisen ja varmennuksen takia ja jotta tietoja voidaan suojata palvelukatkoksen tai muun ongelman sattuessa. Pyrimme varmistamaan tämän ilmoituksen kohteena olevien tietojen keräämisen ja käsittelyn tapahtuvan ilmoituksessa kerrotusti ja tietojen säilytyspaikassa sovellettavien lakien mukaisesti.

Siirrämme henkilötietoja Euroopan talousalueelta ja Sveitsistä toisiin maihin, joista joitakin Euroopan komissio ei ole määritellyt riittävän tietosuojan tarjoaviksi maiksi. Käytämme sellaisissa siirroissa useita juridisia mekanismeja, mukaan lukien sopimuksia, oikeuksiesi ja tietosuojasi varmistamiseksi. Lisätietoja Euroopan komission henkilötietojen suojausten riittävyydestä koskevista päätöksistä on osoitteessa: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/adequacy-decisions_fi.

 

Tämän tietosuojailmoituksen muutokset

Päivitämme tätä tietosuojailmoitusta tarpeen vaatiessa palvelujemme, henkilötietojen käyttömme tai sovellettavan lain muutosten mukaisesti. Kun ilmoitukseen julkaistaan muutoksia, ”Viimeksi päivitetty” -päiväys ilmoituksen yläosassa muuttuu.  Jos ilmoitukseen tehdään huomattavia muutoksia, lähetämme siitä ilmoituksen ja hankimme muutoksille suostumuksen lain mahdollisesti edellyttämällä tavalla.

 

Kysymyksiä?

Jos sinulla on kysyttävää, huolenaiheita tai tietosuojakäytäntöjä koskevia pyyntöjä, ota meihin yhteyttä osoitteessa: [email protected]

Postiosoitteemme on 9020 N. Capital of TX Hwy, Bldg 1, Ste 210, Austin, TX 78759 USA

 

 

EU-käyttäjiä koskeva tietosuojailmoituksen lisäys

 

Eurooppalaiset tietosuojaoikeudet

Jos henkilötietojesi käsittelyyn sovelletaan Euroopan unionin tietosuojalakeja, sinulla on seuraavat tietoihin kohdistuvat oikeudet:

  • Voit pyytää pääsyoikeutta henkilötietoihin, niiden virheiden korjaamista ja niiden poistamista.
  • Jos jokin henkilötietojen automaattinen käsittely perustuu suostumukseesi tai sopimukseen kanssasi, sinulla on oikeus siirtää henkilötietosi tai saada niistä kopio käyttökelpoisessa muodossa, jossa ne voidaan siirtää järjestelmästä toiseen.
  • Jos henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseesi, voit perua jatkokäsittelyn suostumuksesi milloin tahansa.
  • Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tai saada sitä rajoitettua tietyissä olosuhteissa.
  • Ranskan asukkaana voit lähettää meille erityiset ohjeet tietojesi käytöstä kuolemasi jälkeen.

Edellä mainitut pyynnöt lähetetään ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen: [email protected]  Kun käsittelemme henkilötietoja toisen osapuolen puolesta, joka on rekisterinpitäjä, sinun tulee osoittaa pyyntösi kyseiselle osapuolelle.  Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, mutta pyydämme kaikissa kysymyksissä ja huolenaiheissa ensin ottamaan meihin yhteyttä.