Rivet Networks LLC personvernerklæring

 

Sist oppdatert 5. mai 2020

Denne Personvernerklæringen beskriver datapraksis hos Rivet Networks LLC og dets datterselskaper (samlet «Rivet», «oss», «vi»), som dekker dets tjenester under dets kontroll, inkludert Rivet-kontrollerte nettsider, produkter eller PC-applikasjoner (samlet «Tjenester»). Ved å bruke tjenestene aksepterer du denne Personvernerklæringen og behandlingen av dine personopplysninger på den måten som er beskrevet i denn Personvernerklæringen.

Rivet vil legge ut endringer i Personvernerklæringen på denne siden.  Vi oppmuntrer deg til å gå gjennom Personvernerklæringen vår når du bruker tjenestene for å holde deg informert om hvordan vi behandler personopplysninger og hvordan du kan bidra til å verne dine opplysninger.

Denne Personvernerklæringen gjelder innsamling av all informasjon knyttet til en identifisert eller identifiserbar fysisk person («Personopplysninger») og bruken av informasjonskapsler i tillknytning til bruken av tjenestene.

 

Informasjon som vi samler inn:

Personopplysningene som vi samler inn avhenger av hvordan du samhandler med oss, tjenestene du bruker og valgene du tar. Vi samler inn og behandler opplysninger om deg med samtykke fra deg og/eller som nødvendig for å levere de tjenestene du bruker, drive våre forretninger, oppfylle våre kontraktuelle og juridiske forpliktelser, beskytte sikkerheten til systemene våre og kundene våre, eller oppfylle andre legitime interesser.

Vi samler inn opplysninger om deg fra forskjellige kilder og på ulike måter når du brker tjenestene våre, inkludert personopplysninger du gir oss direkte, informasjon som innhentes automatisk og tredjeparts datakilder.

Informasjon som du gir oss direkte. Vi samler personopplysninger som du gir oss. Her følger for eksempel situasjoner der personopplysninger kan bli innhentet fra deg direkte:

 • Når du legger inn en bestilling: Navn, e-post, adresse, betalingsdetaljer
 • Når du registrerer deg hos en av tjenestene: E-post, brukernavn, passord og muligens grunnleggende demografisk informasjon.
 • Når du kommuniserer med støtteteamene våre: Navn, e-post, bestillings-ID, systeminformasjon.
 • Når du samtykker i å delta i en kampanje eller konkurranse: Navn, e-postadresse, fysisk adresse og annen nødvendig informasjon.
 • Når du samtykker i å delta i et Beta- eller testprogram:  Navn, e-postadresse, IP-adresse, programvareversjon, app-bruk, applikasjoner som brukes, nettsteder som besøkes, tidsstempel, brukt båndbredde, nettverksgrensesnittype, presis og upresis geolokasjon og systeminformasjon.  Vi kan dele samledata fra våre Beta- eller Testprogrammer med våre partnere.

Informasjon som innhentes automatisk. Når du bruker tjenestene våre, innhentes noe informasjon automatisk. Når du for eksempel besøker nettstedene våre, logger nettserverne våre din enhets operativsystem, IP-adresse, tilgangstider, nettlesertype og -språk, nettstedet du besøkte før du kom til nettsedet vårt, og aktiviteten din på nettstedene våre. Som videre beskrevet i avsnittet om informasjonskapsler og lignende teknologier under, lagrer og henter våre nettsider og nettbaserte tjenester data ved hjelp av informasjonskapsler som lagres på enheten din. Avhengig av innstillingene på enheten din og i appen, samler vi geolokasjonsdata når du bruker våre apper eller nettbaserte tjenester.

Informasjon som innhentes fra tredjepart. Vi innhenter også informasjon fra tredjeparter. Vi beskytter informasjon som vi får fra tredjepart i henhold til den praksis som beskrives i denne erklæringen, pluss eventuelt ytterligere begrensninger som pålegges av kilden til informasjonen. Disse tredjepartskildene inkluderer tredjeparts serviceleverandører som leverer analyser, crash-diagnostikk og andre, beslektede tjenester.

Når du blir bedt om å oppgi personopplysninger, kan du avslå. Og du kan bruke app- eller enhetsinstillinger for å forhindre visse typer av automatisk datainnsamling. Men hvis du velger å ikke gi informasjon som er påkrevet for visse tjenester eller funksjoner, vil disse tjenestene eller funksjonene kunne være utilgjengelige eller ikke fungere som de skal.

 

Hvordan vi bruker informasjonen som vi samler inn:

Vi bruker personopplysninger som innhentes gjennom våre tjenester for formål som beskrevet i denne personvernerklæringen eller som du ellers får oppgitt. Vi bruker for eksempel personopplysninger for å:

 • drive virksomheten vår, slik som å forbedre vår interne virksomhet, sikre systemene våre og oppdage svindelpreget eller ulovlig aktivitet,
 • forstå deg og hva du foretrkker, for å forbedre opplevelsen og gledendu har ved å bruke våre tjenester,
 • sende deg informasjon, inkludert bekreftelser, regninger, tekniske varsler, oppdateringer, sikkerhetsvarsler samt støtte- og adminstrative meldinger,
 • kommunisere med deg omkring nye tjenester, tilbud, kampanjer, belønninger, konkurranser, kommende tilstelninger og annet om våre tjenester og de fra våre utvalgte partnere (se avsnittet Valg og kontroll i denne personvernerklæringen for hvordan du endrer valgene dine for salgsfremmende kommunikasjon),
 • oppfylle kunde-initierte forespørsler, inkludert kundestøtte,
 • aktivere visse funksjoner,
 • Vi bruker nettverkstrafikkdata fra Killer-applikasjonen for å opprette anonyme samledatasett som vi kan bruke for en rekke formål,
 • til å samle inndata slik at vi kan produsere og levere tjenestene våre, inkludert sikring, feilsøking, forbedring og persontilpassing av disse tjenestene, slik at vi kan tilby kundene våre den best mulige opplevelsen for tjenestene vi tilbyr.

Når vi utfører disse formålene, kombinerer vi data som vi innhenter fra forskjellige kilder til å gi deg en mer sømløs, konsekvent og persontilpasset opplevelse.

 

Hvordan vi deler informasjonen som vi samler inn:

Vi deler personopplysninger med ditt samtykke eller som nødvendig for å fullføre transaksjonene dine eller levere de tjenestene som du har bedt om eller autorisert. Når du for eksempel oppgir betalingsdata for å kjøpe noe, deler vi denne informasjonen med banker og andre institusjoner som nødvendig for å behandle betalingen, forhindre svindel, redusere kredittrisiko eller andre, beslektede finanstjenester.

Dessuten kan vi dele personopplysninger med våre søster- og datterselskap. Vi deler også personopplysninger med forhandlere eller agenter som arbeider på vår vegne for de formålene som er beskrevet i denne erklæringen. Selskaper vi har leid inn for å levere kundeservicestøtte elelr bidra til å beskytte og sikre våre systemer og tjenester vil for eksempel kunne trenge tilgang til dine personopplysninger for å levere disse funksjonene. I så tilfelle må disse firmaene etterleve krav til personvern og datasikkerhet og har ikke lov til å bruke personopplysninger som de mottar fra oss til noe annet formål. Vi kan også vise fram og overføre personopplysninger som en del av en firmatransaksjon slik som en sammenslåing, overføring, avhending eller salg av hele eller en del av vår virksomhet eller eiendeler.

Til sist, vi vil åpne, overføre, vise fram og beholde personopplysninger når vi tror at å gjøre dette er nødvendig for å:

 • etterleve gjeldende lover eller reagere på gyldige juridiske prosesser, inkludert fra politimyndighet eller andre offentlige instanser,
 • beskytte våre kunder, for eksempel for å forhindre spam eller forsøk på å svindle brukere av våre tjenester, eller til å bidra til å forhindre noens dødsfall eller alvorlige personskade,
 • drifte og vedlikeholde sikkerheten av tjenestene våre, inkludert å forhindre eller stoppe et angrep på datasystemene eller nettverkene våre, eller
 • beskytte våre rettigheter eller eiendom, inludert å håndheve vilkårene i avtalene våre.

Merk at noen av tjenestene våre omfatter referanser eller koblinger til produkter som leveres av tredjeparter som har personvernpraksis som skiller seg fra vår. Hvis du oppgir personopplysninger til noen av disse tredjepartene eller samtykker i at vi kan dele personopplysninger med dem, er disse opplysningene underlagt deres personvernerklæringer.

Vi kan dele anonyme og samledata for ethvert formål.

 

Informasjonskapsler og lignende teknologier:

Rivet kan bruke informasjonskapsler og lignende teknologier på Rivet-kontrollerte nettsider for å drifte våre nettsider og nettbaserte tjenester og for å bidra til å samle inn data. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på enheten din for å lagre data som kan hentes av en nettserver i det samme domenet som plasserte informasjonskapselen. Teksten i en informasjonskapsel består av en streng med tall og bokstaver som unikt identifiserer enheten din, men den kan i tillegg inneholde annen informasjon. Vi bruker informasjonskapsler på nettsidene våre for å lagre dine preferanser og innstillinger, gjøre det mulig for deg å logge på, bekjempe svindel, analysere ytelsene fra tjenestene våre og oppfylle andre legitime formål.

Nettsidene våre kan også inneholde elektroniske bilder kalt sporingsbilder (også kjent som singelpiksel gif) som vi bruker som hjelp til å levere informasjonskapsler på nettsidene våre, telle brukere som har besøkt disse nettsidene, og samle inn bruks- og ytelsesdata. Vi inkluderer også sporingsbilder i våre e-post reklamemeldinger eller nyhetsbrev for å finne ut om du åpnet og reagerte på dem.

Nettsidene våre kan inkludere sporingsbilder og informasjonskapsler fra tredjeparts tjenesteleverandører. I noen tilfeller er det fordi vi har leid inn tredjeparten til å levere tjenester på våre vegne, slik som analyse for nettstedet. I andre tilfeller er det fordi nettsidene våre inneholder sporingsbilder som brukes til å spore samhandling med og effektiviteten til innhold (slik som videoer, nyhetsinnhold) og annonser fra tredjeparter. Fordi nettleseren din kobler seg til disse tredjeparts nettservere for å hente dette innholdet, er disse tredjepartene i stand til å sette eller lese sine egne informasjonskapsler på enheten din og kan samle inn informasjon om dine nettaktiviteter på tvers av nettsider eller nettbaserte tjenester.

Analyse: Tredjeparts analyseleverandører som vi bruker omfatter: Google Analytics.  Mange tredjeparts analyselverandører tillater at du velger å ikke delta i deres innsamling eller bruk. For mer informasjon, klikk på koblingene over.

Nettbasert annonsering: Vi samarbeider med annonseringspartnere for å levere Rivet-annonser på tredjeparts publiseringsnettsteder, og disse partnerne kan legge igjen informasjonskapsler i nettleseren på datamaskinen din. Du kan finne mer informasjon om hvert selskaps praksis, inkludert de valgene de tilbyr, ved å gå gjennom de aktuelle personvernerklæringene. Mange av dem er også medlemmer av NAI (Network Advertising Initiative) eller DAA (Digital Advertising Alliance), som begge har en enkel måte for å velge bort annonsemålretting fra deltagende selskaper, som du finner på http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.aspx og http://www.aboutads.info/choices/.

 

Valg og kontroll av personopplysninger

Tilgang, retting og sletting. Hvis du vil be om tilgang til, eller retting eller sletting av personopplysninger om deg som vi oppbevarer, send en epost til [email protected]

Hvis du ikke får tilgang til visse personopplysninger som vi samler inn direkte gjennom tjenestene du bruker, kan du bestandig kontakte oss som beskrevet nederst på denne personvernerklæringen. Imidlertid forbeholder vi oss, i den grad gjeldende lover tillater det, retten til å kreve et gebyr eller avvise forespørsler som er urimelige, overdrevne eller som loven forbyr, kunne negativt påvirke personvernet eller andre rettigheter til en annen person, eller der vi ikke er i stand til å autentisere deg som den personen som dataene dreier seg om. 

Kommunikasjonspreferanser. Du kan velge om du vil motta salgsfremmende kommunikasjon fra oss på e-post. Hvis du mottar salgsfremmende e-postmeldinger fra oss og vil at dette skal opphøre, kan du gjøre dette ved å følge instruksjonene i den meldingen. Disse valgene gjelder ikke obligatoriske servicekommunikasjon som er en del av visse av våre tjenester, eller for spørreskjema eller annen informerende kommunikasjon som kan ha sin egen avmeldingsmetode.

Kontroller for informasjonskapsler. De fleste nettlesere er stilt til å akseptere informasjonskapsler som standard. Hvis du foretrekker det, kan du sette nettleseren din til å slettte eller avvise informasjonskapsler.  Instruksjoner for blokkering eller sletting av informasjonskapsler kan være tilgjengelig i personvern- eller hjelp-dokumentasjonen for nettleseren din.  Hvis du velger å slette eller avvise informasjonskapsler, kan det påvirke visse funksjoner eller tjenester fra nettsidene dine. Hvis du velger å slette informasjonskapsler, kan innstillinger og preferanser som kontrolleres av disse informasjonskapslene, inkludert annonseringspreferanser, bli slettet og kan måtte gjenopprettes. Se i informasjonskapselavsnittet i denne personvernerklæringen for flere detaljer.

Annonsering og anlyse. Våre tredjeparts analyse- og annonseringspartnere har typisk anlternativer for å velge bort bestemte typer informasjonsinnsamling eller -bruk. Se avsnittet Informasjonskapsler i denne personvernerklæringen over, for flere detaljer.

Ikke spor. Noen nettlesere har innebygde «Do not track»-funksjoner (DNT, ikke spor) Fordi det ikke finnes en felles forståelse av hvordan et DNT-signal skal forstås, reagerer våre nettsider i øyeblikket ikke på nettleseres DNT-signaler. Istedet kan du bruke utvalget av andre verktøy for å kontrollere datainnsamling og bruk, inkludert kontroller for informasjonskapsler og annonseringskontroll som beskrevet ovenfor.

 

Oppbevaring av personopplysninger

Vi oppbevarer personopplysninger så lenge som nødvendig for å levere tjenestene og oppfylle transaksjonene du har bedt om, eller for andre essensielle formål slik som å overholde våre lovmessige forpliktelser, løse tvister og håndheve våre avtaler. Fordi disse behovene kan variere mellom forskjellige datatyper i sammenheng med forskjellige tjenester, kan faktiske oppbevaringsperioder variere betydelig basert på kriterier som brukerforventninger eller samtykke, opplysningenes følsomhet, tilgjengeligheten av automatiserte kontroller som gjør brukere i stand til å slette data, og våre juridiske og kontraktuelle forpliktelser. For eksempel slettes bruksdata for Killer-applikasjonen etter 2 år.

 

Informasjonssikkerhet:

Vi gjennomfører rimelige og passende tiltak for å bidra til å beskytte våre brukeres personopplysninger mot uautorisert tilgang, bruk, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse av informasjon som vi oppbevarer.

 

Plassering av personopplysninger

Personopplysningene vi samler kan bli lagret og behandlet i ditt land eller region, eller i ethvert land der vi eller våre søsterselskaper, datterselskaper eller tjenesteleverandører har anlegg. I øyeblikket bruker vi hovedsakelig datasentre i USA. Oppbevaringsplassen er valgt for å kunne drive effektivt, for å øke ytelsen og for å skape redundans for å kunne beskytte data i tilfelle en driftstans eller annet problem. Vi gjennomfører tiltak for å sikre at dataene vi samler inn under denne erklæringen behandles i henhold til bestemmelsene i denne erklæringen og gjeldende lover hvorenn dataene befinner seg.

Vi overfører personopplysninger fra EØS-området og Sveits til andre land, der noen av dem ikke har blitt anerkjent av EU-kommisjonen som land med et tilstrekkelig nivå av databeskyttelse. Når vi gjør dette, bruker vi en rekke juridiske mekanismer, inkludert kontrakter, for å bidra til å sikre dine rettigheter og beskyttlser. For å finne ut mer om EU-kommisjonens avgjørelser om tilstrekkelighet av beskyttelse av personopplysninger, gå til https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/adequacy-protection-personal-data-non-eu-countries_en.

 

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi vil oppdatere denne personvernerklæringen når nødvendig for å gjenspeile endringer i våre tjenester, hvordan vi bruker personopplysninger eller gjeldende lov. Når vi publiserer endringer i erklæringen, endrer vi datoen for «Sist oppdatert» øverst i erklæringen.  Hvis vi gjør betydelige endringer i erklæringen, vil vi varsle eller innhente samtykke angående slike endringer etter som det kreves av loven.

 

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller forespørsler angående vår personvernpraksis, kontakt oss på [email protected]

Adressen vår er 9020 N. Capital of TX Hwy, Bldg 1, Ste 210, Austin, TX 78759 USA

 

 

Tillegg til personvernerklæringen for EU-brukere

 

Europeiske personvernrettigheter

Hvis behandlingen av dine personopplysninger er underlagt EUs personvernforordning, har du visse rettigheter når det gjelder disse opplysningene:

 • Du kan be om tilgang til og retting av eller sletting av personopplysninger,
 • Hvis noen automatisk behandling av personopplysninger er basert på ditt samtykke eller en kontrakt med deg, har du en rett til å overføre eller motta en kopi av dine personopplysninger på et brukbart og bærbart format,
 • Hvis behandlingen av personopplysninger er basert på ditt samtykke, kan du trekke tilbake ditt samtykke når som helst for fremtidig behandling,
 • Du kan protestere på eller få en begrensning av behandlingen av personopplysninger under visse omstendigheter, og
 • For franske innbyggere kan du sende oss spesifikke instruksjoner angående bruken av dine opplysninger etter du er død.

For å fremme slike forespørsler, kontakt oss på [email protected]  Når vi behandler data på vegne av en annen part som er «behandlingsansvarlig», må du rette henvendelsen til denne parten.  Du har også rett til å legge inn en klage hos tilsynsmyndighetene, men vi oppfordrer deg til å kontakte oss først med eventuelle spørsmål eller bekymringer.